Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Vierdaagse Nijmegen 2023 Volgen

Nijmeegse Vierdaagse 2023: Beleef de Wandelprestatie van het Jaar

Ontdek Waar Je Live Kunt Kijken

Van 18 tot 21 juli 2023 strijden meer dan 45.000 wandelaars van over de hele wereld in de Nijmeegse Vierdaagse, de grootste wandelprestatietocht ter wereld. Mis geen moment van dit iconische evenement en ontdek waar je live kunt kijken naar beelden van het meerdaagse wandelspektakel.

Live Uitzendingen op Televisie en Online

TV-zenders en online streamingdiensten zullen de Vierdaagse live uitzenden, zodat je de wandelaars vanaf de start tot de finish kunt volgen. Controleer de uitzendschema's van NPO 1, NOS, Omroep Gelderland, en andere regionale omroepen.

Je kunt de Vierdaagse ook online streamen via NOS.nl, RTL.nl, en andere online platforms. Zo kun je de actie overal volgen, of je nu thuis bent, op kantoor, of onderweg.

Een Blik achter de Schermen

Naast de live-uitzendingen bieden sociale media en officiële websites van de Vierdaagse een kijkje achter de schermen. Volg deelnemers op social media voor persoonlijke verhalen, foto's en updates. De website van de Vierdaagse (www.4daagse.nl) biedt ook uitgebreide informatie, waaronder routekaarten en start- en aankomsttijden.

De Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Naast de wandeltocht zelf bruist Nijmegen ook van de activiteiten tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Van 15 tot 21 juli vindt er een uitgebreid programma plaats met muziek, theater, straatartiesten en nog veel meer. Er is voor elk wat wils!

De Nijmeegse Vierdaagse is een unieke en onvergetelijke ervaring voor wandelaars en toeschouwers. Zorg ervoor dat je de actie live beleeft op televisie, online of langs de route. Laat je inspireren door het doorzettingsvermogen van de deelnemers en geniet van de feestelijke sfeer in Nijmegen.


Komentar